Viesnīca «Hotel Jūrmala SPA» pērn cieta zaudējumus € 192 607

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viesnīcas SIA «Hotel Jūrmala SPA» apgrozījums pērn pieauga par 5,3% un bija 5,342 miljoni eiro, savukārt pretēji peļņai 2015.gadā, tā cieta zaudējumus 192 607 eiro apmērā, liecina informācija «Firmas.lv».

Vadības ziņojumā teikts, ka apgrozījuma pieaugums pērn skaidrojams ar agresīvāku viesnīcas piedāvāto pakalpojumu pārdošanu, saglabājot 2015.gada cenu līmeni, kā arī tādu jaunu pārdošanas tirgu kā Somija un Izraēla apguvi.

Līdzīgi iepriekšējiem gadiem, uzņēmums pērn turpināja piedāvāt pastāvīgajiem viesnīcas klientiem bonusu sistēmas un viesiem - dažādas pakalpojumu paketes darba dienām.

Kaut arī viesnīcas apgrozījuma un noslodzes rādītāji pērn pieauguši, ziņojumā norādīts, ka uzņēmums cieta zaudējumus, kas tiek skaidrots ar personāla izmaksu kāpumu, reklāmas izdevumu pieaugumu, kā arī viesnīcas bāra «Sea Side» kosmētisko remontu un jaunas kases sistēmas ieviešanu.

Uzņēmuma vadība 2017.gadā paredzējusi saglabāt uzņēmuma apgrozījumu 2016.gada līmenī, palielināt viesnīcas noslodzi par 2%, kā arī uzlabot pakalpojumu pārdošanu viesnīcas iekšienē.

«Hotel Jūrmala SPA» 2015.gadā strādāja ar 5,073 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 2939 eiro apmērā.

«Hotel Jūrmala Spa» dibināta 2004.gadā ar pamatkapitālu 2840 eiro, liecina «Firmas.lv» informācija. 95% daļu pieder Igaunijas uzņēmumam «Hotell Jurmala OU», bet 5% - «M.B.S. Osauhing».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu