«Benu aptiekas Latvija» pievienos uzņēmumu «Intermedfarm»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aptieku tīkla «Benu aptiekas» pārvaldītāja SIA «Benu aptieka Latvija» reorganizācijas ceļā sev pievienos uzņēmumu SIA «Intermedfarm», liecina paziņojums oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis».

«Intermedfarm» pārvalda aptieku Vecrīgā, Grēcinieku ielā 34.

Reorganizācijas procesa sākums reģistrēts šī gada 21.jūnijā. Sīkāku informāciju uzņēmuma pārstāvji nesniedz.

Kā liecina «Firmas.lv» informācija, «Intermedfarm» apgrozījums pērn bija 80 382 eiro. Pērn uzņēmums cieta 10 645 eiro zaudējumus. «Intermedfarm» dibināts 1997.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 2844 eiro. Līdz šī gada 15.februārim uzņēmums vienādi uz pusēm piederēja Valdim Krēsliņam un Igoram Šturmam.

«Benu aptieku» tīkla pārvaldītājas SIA «Benu aptieka Latvija» apgrozījums pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2016.gada 1.februāra līdz 2017.gada 31.janvārim, bija 41,909 miljoni eiro, kas ir par 7,2% vairāk nekā iepriekšējā finanšu gadā, bet peļņa samazinājās par 14,1% un bija 1,11 miljoni eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

«Benu aptieka Latvija» dibināta 1995.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3 333 410 eiro. «Benu aptieka Latvija» pilnībā pieder «Phoenix Baltics Holding», kuras īpašniece savukārt ir Vācijas kompānija «Phoenix International Beteiligungs GmbH».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu