Auto detaļu tirgotāja «Inter Cars Latvija» apgrozījums pērn bija 76,02 miljoni eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Automašīnu detaļu mazumtirdzniecības uzņēmuma SIA «Inter Cars Latvija» apgrozījums pērn bija 76,02 miljoni eiro, kas ir par gandrīz 37% vairāk nekā 2015.gadā, bet peļņa pērn auga par gandrīz 34% līdz 1,446 miljoniem eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā bija 55,554 miljoni eiro, bet peļņa - 1,081 miljons eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka pagājušajā gadā darbību sākusi uzņēmuma filiāle Jelgavā un jauna riepu tirdzniecības vieta atvērta Liepājā.

Uzņēmuma apgrozījums pieaugums pērn pārsniedzis 20 miljonus eiro, no tiem vairāk nekā deviņus miljonus eiro veidoja tirdzniecība Latvijā, bet vairāk nekā 11 miljoni ir attiecināmi uz preču tālākpārdošanu radniecīgajiem uzņēmumiem Lietuvā un Igaunijā.

«Inter Cars Latvija» nākotnē plāno attīstīties, stabilizēties, piesaistot jaunus sadarbības partnerus, tādējādi paaugstinot peļņas rādītājus, norādīts vadības ziņojumā.

SIA «Inter Cars Latvija» dibināta 2010.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 2828 eiro. SIA «Inter Cars Latvija» pieder Polijas kompānijai «Inter Cars».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu