Lielveikalu «Sky» īpašnieka «Skai Baltija» apgrozījums pērn samazinājies par 2,8%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Lielveikalu «Sky» īpašnieks «Skai Baltija» pagājušajā gadā strādāja ar 32,601 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 2,8% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa augusi 2,9 reizes un bija 354 700 eiro, liecina «Firmas.lv» dati.

Uzņēmuma finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2016.gadā «Sky» ražojumu apgrozījums salīdzinājumā ar 2015.gadu auga par 4,8%, palielinoties arī to īpatsvaram kopējā apgrozījumā.

«Apgrozījuma palielināšana, kā arī izmaksu efektivitātes nodrošināšana un sabalansēšana paliek viens no svarīgākajiem uzdevumiem arī turpmākajos gados. Produktivitātes uzlabošanas aktivitātes iekļauj nosacījumu pārskatīšanu noslēgtajos līgumos ar pakalpojumu sniedzējiem un preču piegādātājiem, kā arī administratīvo izmaksu samazināšanu,» teikts vadības ziņojumā.

Tāpat kompānija vadība atzīmē, ka plānots mērķtiecīgi strādāt pie darbinieku apmācību pilnveidošanas, orientējoties uz klientu apkalpošanu, kā arī tiks īstenotas pārdomātas reklāmas un mārketinga aktivitātes, kas pārliecinātu pircējus pirkt kvalitatīvu preci. Īpašu uzmanību plānots pievērst «Sky» ražojumiem, veicot gan pasīvās, gan aktīvās degustācijas, un radot aizvien jaunus produktus, tā palielinot «Sky» ražojumu apgrozījumu.

Uzņēmuma vadība pauž arī pārliecību, ka 2017.gada naudas plūsma no pamatdarbības būs pozitīva. «Nepieciešamības gadījumā tiks izmantoti kredītiestāžu resursi, kā arī papildu finansējums būs pieejams no saistītām pusēm,» norāda uzņēmuma vadība, piebilstot, ka kompānija ir izstrādājusi stratēģiskus plānus un projektus 2017.gadam, kas nodrošinās pozitīvu rezultātu.

2015.gadā «Skai Baltija» strādāja ar 33,553 miljonu eiro apgrozījumu un guva 121 100 eiro peļņu.

«Skai Baltija» ir reģistrēts 1998.gadā, un kompānijas pamatkapitāls ir 438 240 eiro. Kompānijai pieder četri «Sky» lielveikali Rīgā - Kārļa Ulmaņa gatvē, Hipokrāta ielā, Krasta ielā un Duntes ielā. «Skai Baltija» īpašnieks ir Kiprā reģistrēts uzņēmums «Carberry Trading Limited».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu