Starptautiskā domēna «ss.com» iegāde varētu būt izmaksājusi 1,25 miljonus ASV dolāru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kaut arī «ss.lv» neatklāj, cik tam izmaksājusi starptautiskā domēna «ss.com» iegāde, neoficiāla informācija liecina, ka tie varētu būt 1,25 miljoni ASV dolāri, piektdienas vakarā vēsta LNT Ziņas.

«Ss.lv» neatklāj, cik tam izmaksājusi starptautiskā domēna «ss.com» iegāde. No internetā pieejamās informācijas var secināt, ka šāds domēns bijis pārdošanā 2008. gadā, par to prasīti 1,25 miljoni ASV dolāru.

Nav precīzu ziņu, vai tolaik darījums noticis.

Ar portālu «ss.lv» saistītie īpašnieki domēnu varētu būt ieguvuši ap 2013. gadu. Neoficiāla informācija liecina, ka īpašnieki par starptautisko domēnu samaksājuši līdzīgu summu, kāda minēta iepriekš.

Kaut summa ir milzīga, tā var būt reāla, jo SIA «SS» apgrozījums pagājušajā gadā bija 5,5 miljoni eiro, peļņa - 4,1 miljons eiro, bet SIA «Internet» apgrozījums - 1,2 miljoni eiro, peļņa - 227 917 eiro.

Jau ziņots, ka pēc VID noteiktā soda sludinājumu portāls «ss.lv» mainījis domēna vārdu uz «ss.com».

Adrešu logā ievadot veco adresi «ss.lv», kas vēl šodien veda uz vietni «ss.lv», pašlaik ved uz vietni «ss.com». Tāpat no «ss.lv» uz «ss.com» mainījies vietnes sākumlapas kreisajā augšējā stūrī redzamais vietnes logotips.

Kā liecināja interneta vietnē «whois.com» publicētie dati, tad «ss.com» bija reģistrējis «ss.lv» un kā kontaktpersonas tika norādīti Juris Līnis un Andrejs Kivackis, kuriem vienādās daļās pieder SIA «SS». Tomēr dienas laikā minētajā vietnē informācija par «ss.com» mainījās un tagad kontaktu listē minēts, ka domēnu «ss.com» reģistrējis Luksemburgā esošs uzņēmums.

Kā ziņots, VID nolēmis apturēt Latvijas lielākā sludinājumu portāla «ss.lv» darbību saistībā ar tā atteikšanos sniegt informāciju par nereģistrētiem auto tirgotājiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu