Augusi cilvēku aktivitāte sludinājumu portālā «zip.lv»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Sociālajam tīklam «draugiem.lv» piederošajā sludinājumu portālā «zip.lv» cilvēku aktivitāte kopš «ss.lv» un Valsts ieņēmumu dienesta (VID) nesaskaņu sākuma ir krietni lielāka, kā iepriekš, aģentūrai LETA sacīja «Draugiem.lv» pārstāvis Jānis Palkavnieks.

Palkavnieks norādīja, ka situācija ar «ss.lv» ietekmējusi ne tikai «zip.lv», bet arī citus Latvijas sludinājumu portālus.

Viņš arī atklāja, ka «zip.lv» popularizēšanai pēdējās dienās veiktas nelielas mārketinga aktivitātes. «Mazliet pareklamējāmies, atgādinājām cilvēkiem, ka ir kaut kāda alternatīva,» piebilda Palkavnieks.

Runājot par to, kā notiekošais ietekmēs «ss.lv» pozīcijas tirgū, Palkavnieks atzina, ka to ir grūti prognozēt, bet kaut kas varētu mainīties. «Tagad, kad «ss.lv» ir aizgājis no Latvijas jurisdikcijas, var mainīties maksājošo klientu uzticība portālam, bet, cik ļoti tas ietekmēs «ss.lv», grūti teikt,» sacīja «draugiem.lv» pārstāvis.

Kā ziņots, VID nolēmis apturēt Latvijas lielākā sludinājumu portāla «ss.lv» darbību saistībā ar tā atteikšanos sniegt informāciju par nereģistrētiem auto tirgotājiem. VID apturējis arī ar «ss.lv» īpašniekiem saistītā uzņēmuma SIA «Internet» saimniecisko darbību.

Tikmēr ceturtdienas vakarā «ss.lv» mainīja domēna vārdu uz «ss.com».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu