«Latvijas balzams veikalu» apgrozījums pagājušajā gadā - 10 miljoni eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Specializēto dzērienu veikalu ķēdes «Latvijas Balzams veikalu» pārvaldītājs «Bravo» pagājušajā gadā strādāja ar 10,069 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 1% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi vairākkārt pieauga un sasniedza 103 308 eiro zaudējumus, liecina informācija «Firmas.lv».

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka pērn kompānija mērķtiecīgi attīstījās un investēja veikalu modernizācijā un jaunu veikalu atvēršanā reģionos. Kopumā kompānija pagājušajā gadā savā veikalu tīklā modernizēja 12 veikalus, kā arī atvēra piecus jaunus veikalus, savukārt vienu veikalu - Ulbrokā, Institūta ielā - pagājušā gada novembrī slēdza. Tāpat kompānija attīstīja jaunu veikalu konceptu - «LB Spirits&Wine Outlet», kura ietvaros tika atvērti jauni veikali Rīgā, Brīvības ielā, kā arī Valkā, Raiņa ielā, Piņķos, Jūrmalas ielā un Liepājā, Jaunā Ostmalā.

«Bravo» pagājušajā gadā apmācīja veikalu vadītājus ar mērķi paaugstināt apkalpošanas servisu un pārdevēju profesionālo kvalifikāciju. Uzņēmums turpināja arī darbu pie veikalu telpu modernizācijas.

2017.gadā kompānija plāno turpināt darbu pie veikalu tīkla modernizācijas, turpmākas apkalpošanas servisa paaugstināšanas un jauna koncepta veikalu attīstības.

LETA jau vēstīja, ka 2015.gadā «Bravo» strādāja ar 10,169 miljonu eiro apgrozījumu, un 13 658 eiro zaudējumiem.

«Latvijas Balzams veikali» specializēto tīklu pagājušā gada 31.decembrī veidoja 47 veikali Latvijā, kas pieder uzņēmumam «Bravo» un ir daļa no vadošās vīna un stipro alkoholisko dzērienu holdinga sabiedrības Baltijas valstīs - «Amber Beverage Group». «Latvijas Balzams veikalu» tīkls tika izveidots 1991.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu