«Lidl» oficiāli apstiprina plānus ienākt Latvijas tirgū (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Vācijas zemo cenu veikalu tīkls «Lidl» oficiāli apliecina, ka plāno ienākt Latvijas un arī Igaunijas tirgū, ceturtdien vēstīja raidījums «LNT Ziņas».

«Igaunija un Latvija ir mazumtirdzniecības tirgus, kur «Lidl» koncepcija - piedāvāt augstas kvalitātes produktus par zemām cenām – rada pircēju augstu apmierinātību. Tas ir iemesls, kāpēc plānojam ieiet šajos tirgos», tā raidījumam apliecina «Lidl» pārstāvniecības Lietuvā Korporatīvo lietu un komunikācijas departamenta vadītāja Agne Dalia Gaižauskiene.

"Lild" pārstāve norāda, ka uzņēmums pieļauj un grib pārliecināt, ka vietējā ekonomika ar tās piegādātājiem, kā arī paši patērētāji tikai iegūs no tirgus paplašināšanās. Tāpat viņa norāda, ka «Lidl" šobrīd izpēta un veic priekšdarbus, kur varētu atrasties tā veikali Igaunijā un Latvijā. Šajā mirklī gan vēl esot pāragri apspriest konkrētus plānus, bet tiklīdz tie kļūs konkrētāki, "Lidl" par tiem sniegs informāciju.

Lai gan iepriekš vēstīts, ka «Lidl» iegādājies zemes gabalu vairumtirdzniecības bāzes izbūvei, Vācijas pārtikas mazumtirgotājs līdz šim nebija paziņojis par ienākšanu Latvijas tirgū.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu