Abonementa biļetes būs pieejamas arī autobusu pasažieriem Pļaviņu novadā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: jekabpils.lv

No šā gada 14.septembra iedzīvotāji varēs izmantot abonementa biļeti, braucot kādā no sešiem SIA «Jēkabpils autobusa parks» apkalpotajiem autobusu maršrutiem Pļaviņu novadā, informēja Autotransporta direkcija.

Tādējādi regulārajiem pasažieriem brauciens izmaksās lētāk un pakalpojumu varēs ērtāk izmantot, jo nevajadzēs katru dienu pirkt biļeti, maksājot skaidrā naudā, skaidroja Autotransporta direkcija. Abonementa biļetes pieejamas gan papīra formātā, gan kā elektroniskas kartes.

Pļaviņu novada iedzīvotāji varēs iegādāties abonementa biļeti, kas derīga piecas dienas braucienam abos virzienos (turp un atpakaļ), saņemot atlaidi 15% apmērā; mēneša biļeti abiem virzieniem, saņemot atlaidi 20% apmērā; biļeti noteiktam braucienu skaitam - no 10 līdz 19 braucieniem, no 20 līdz 34 braucieniem un 35 un vairāk braucieniem -, saņemot atlaidi attiecīgi 10%, 15% un 20% apmērā, un šī braucienu biļete būs izlietojama 30 dienu laikā no iegādes brīža.

Iegādāties abonementa biļeti pasažieri varēs Jēkabpils autoostā, Vienības ielā 1, vai «Jēkabpils autobusu parka» birojā Akurāteros, Salas pagastā. Tāpat iedzīvotājiem būs iespēja atsevišķās dienās iegādāties abonementa biļeti arī Pļaviņu novada domē, Dzelzceļa ielā 11.

«Jēkabpils autobusu parks» nodrošina sabiedriskā transporta pakalpojumu sešos maršrutos Pļaviņu novadā: Pļaviņas-Vietalva, Pļaviņas-Bunduļi, Selga-Pļaviņas, Pļaviņas-Vietalva-Pļaviņas, Pļaviņas-Siljāņi-Pļaviņas un Pļaviņas-Krievciems-Pļaviņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu