SRR grupa sasniedz 50 miljonu eiro apgrozījumu, sāk pārvadājumus no Indijas

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Transporta ekspedīcijas uzņēmums A/S SIA SRR sācis pārvadājumu veikšanu no Indijas, nostiprinot savas pozīcijas Austrumu tirgū un sasniedzot 50 miljonu eiro apgrozījumu.

No Indijas A/S SIA SRR nogādās visplašāko preču klāstu, sākot ar pārtikas produktiem, mājsaimniecības precēm, medikamentiem un turpinot ar izejvielām un dabas resursiem. Rīga tiek izmantota kā vieta tālākai distribūcijai uz bijušās PSRS valstīm.

SIA SRR grupas apgrozījums 2016.gadā sasniedzis 80 miljonus eiro. Viens no svarīgākajiem A/S SRR produktiem ir kravu vilciena maršruts uz Maskavu, kurā preču vilciens ar zīmolu Riga Express kursē divas reizes nedēļā.

A/S SRR ir viens no lielākajiem kravu pārvadājumu uzņēmumiem Latvijā, kas sniedz plašu transportēšanas pakalpojumu un loģistikas risinājumu klāstu Eiropā un Āzijā, savienojot tās ar citiem kontinentiem. Uzņēmuma priekšrocības ir savs konteineru parks un uzticami partneri Eirāzijā. Spēcīga sadarbība ar dažādu valstu pārvadājumu uzņēmumiem un ilgtermiņa līgumi ar pasaulē vadošajiem kuģniecības uzņēmumiem ļauj piedāvāt labākas cenas un nosacījumus ne tikai no galvenajām īsu pārvadājumu ostām, bet arī tālajiem ūdens maršrutiem un termināliem. Tas ļauj A/S SRR izveidot ekonomiski izdevīgu un efektīvu multimodālo ķēdi ik reizi, kad nepieciešams ātri un kvalitatīvi pārvadāt kravu.

A/S SRR ir arī kopuzņēmums Dubajā (AAE) un Mumbajā (Indijā) ar vienu no lielākajiem Indijas loģistikas uzņēmumiem un šajā uzņēmumā abiem dalībniekiem pieder katram pa 50% no kopuzņēmuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu