«Live Rīga» reklāmas iegūst divas zelta godalgas Kannu starptautiskajā korporatīvo mediju festivālā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Rīgas tūrisma attīstības biroja (RTAB) «Live Riga» veidotā reklāmas video sērija «Insider's Guide in Riga» jeb «Rīga rīdzinieka acīm» ieguvusi divas zelta godalgas jeb zelta delfīnus starptautiskajā korporatīvo mediju festivālā «Cannes Corporate Media & TV Awards», informēja RTAB pārstāve Anna Blaua.

Godalgas saņemtas kategorijās «Labākā tūrisma filma» un «Labākās īsfilmas un sociālo mediju video». Kopumā festivālā tika iesniegtas vairāk nekā 1000 filmu no 40 valstīm.

Konkursam tika iesniegtas piecas īsfilmas – «Dodies ceļojumā ar taksistu», «Skolotājas norādes», «Mācītāja ceļš», «Sieviešu blogera pieturvietas» un «Mežonīgais piedzīvojums ar senioru». Filmas izstrādātās sadarbībā ar reklāmas aģentūru «DDB Latvia». Filmu producents ir Jānis Nords.

«Live Rīga» vadītāja Vita Jermoloviča norāda, ka katra īsfilma pilsētas viesiem ļauj daudzpusīgāk iepazīt Rīgu. «Lai arī šo rīdzinieku ceļi var krustoties, tomēr katram no viņiem ir sava, citāda Rīga,» uzsver Jermoloviča.

«Cannes Corporate Media & TV Award» ir vienīgais korporatīvo filmu festivāls. Tajā ik gadu apbalvo pasaules labākās korporatīvās filmas, tiešsaistes un televīzijas video. Starptautiskajā konkursā savus darbus var iesniegt filmu producenti, klienti, aģentūras, televīzijas, kā arī studenti. Festivāls ir viens no populārākajiem savas nozares pasākumiem, pateicoties lielajam dalībnieku skaitam, prestižajiem dalībniekiem, inovatīvajiem un kvalitatīvajiem darbiem, prominentajiem žūrijas locekļiem, kuru vidū ir arī «Oskaru» un «Emmy» balvu ieguvēji, kā arī dalībvalstīm no visiem pieciem kontinentiem.

RTAB nodibināts 2009.gada oktobra beigās. Tā dibinātāji ir Rīgas dome (70%), Latvijas nacionālā aviosabiedrība «airBaltic» (10%), Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (10%) un Latvijas Tūrisma aģentu asociācija (10%). RTAB nodarbojas ar tūrisma veicināšanu un Rīgas tūrisma iespēju popularizēšanu ārvalstīs. Birojs par savas darbības un radītā Rīgas zīmola vadmotīvu izvirzījis principu «Labi rīdziniekam - labi tūristam».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu