«Rīga Plaza» atklātā «Samsung» veikala izveidē investēti vairāk nekā 150 000 eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kim Hong-Ji / REUTERS

Piektdien tirdzniecības centrā «Rīga Plaza» atklātā Dienvidkorejas tehnoloģiju uzņēmuma «Samsung» veikala izveidē investēti vairāk nekā 150 000 eiro, informēja SIA «Samsung Electronics Baltics» pārstāve Līga Bite.

Pēc viņas teiktā, šis ir septītais «Samsung» veikals Baltijas valstīs un pagaidām lielākais šī zīmola veikals Latvijā. Veikala 145 kvadrātmetru plašajā telpā pieejams plašs viedtālruņu, nēsājamo ierīču un planšetdatoru klāsts, to aksesuāri, kā arī virtuālās realitātes un interaktīvo aktivitāšu zona.

Jaunajā veikalā «Samsung» mobilo ierīču lietotāji var arī saņemt virkni papildservisa pakalpojumu un tehnisko atbalstu, piemēram, pārsūtīt datus uz jaunu telefonu vai atjaunināt operētājsistēmu, kā arī «»Samsung» akadēmijā» apgūt tehnoloģiju lietotprasmi apmācītu produktu speciālistu vadībā.

«Samsung Electronics Baltics» Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns norāda, ka jaunā veikala priekšrocības būs pilns serviss vienuviet, sākot ar konsultācijām līdz pat atbalstam pēc pirkuma izdarīšanas.

Kā ziņots, Latvijā un Baltijā pirmais «Samsung» veikals tika atvērts tirdzniecības centrā «Spice» 2015.gada vidū. Pasaulē kopumā darbojas vairāk nekā 3000 «Samsung» veikalu 70 valstīs.

SIA «Samsung Electronics Baltics» apgrozījums pērn bija 281,017 miljoni eiro, kas ir par 3,6% mazāk nekā 2015.gadā, bet uzņēmuma peļņa pērn bija 5,308 miljoni eiro, kas ir samazinājums par gandrīz 9%, liecina «Firmas.lv» informācija.

Uzņēmuma jaunākajā vadības ziņojumā teikts, ka šogad «Samsung Electronics Baltics» biznesa mērķi dalāmi divās kategorijās - saglabāt esošo tirgus daļu un palielināt pārdošanas apjomus. Kompānija šogad plānojusi paplašināt aktivitātes sadarbībā ar biznesa klientiem, kā arī darbā ar gala patērētājiem.

SIA «Samsung Electronics Baltics» dibināta 2007.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 3 702 846 eiro. «Samsung Electronics Baltics» pieder Korejas kompānijai «Samsung Electronics Co. Ltd».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu