Piena pārstrādātājs «Latgales piens» plāno ieguldīt € 250 000 tehnoloģisko iekārtu komplektā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Piena pārstrādes uzņēmums «Latgales piens» plāno ieguldīt 250 000 eiro tehnoloģisko iekārtu komplektā, liecina informācija Iepirkumu un uzraudzības biroja mājaslapā.

Iekārtu komplektā ietilpst piena produktu pasterizators, divpakāpju homogenizators un deaerators. Iekārtu piegādei ir izsludināts iepirkumu konkurss, kurā pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz šā gada 14.novembrim.

Investīciju projektu plānots īstenot līdz 2018.gada 15.decembrim, piesaistot finansējumu Eiropas lauksaimniecības fondam lauku attīstībai (ELFLA) pasākuma «Ieguldījumi materiālajos aktīvos» apakšpasākumā «Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē».

Jau ziņots, ka «Latgales piens» 2016.gadā strādāja ar 8,736 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,5% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās 2,6 reizes un bija 50 302 eiro.

«Latgales piens» ir dibināts 2001.gadā un tā pamatkapitāls ir 640 292 eiro. «Latgales piens» ir piena pārstrādātāja «Preiļu siers» meitasuzņēmums.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu