Par 50% ir pieaudzis pieprasījums pēc vietējā tūrisma

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no Google Maps

Tūrisma aģentūra AFY Travel, novērojusi, ka par 50% ir pieaudzis pieprasījums pēc vietējā tūrisma.

Redzot, ar kādu prieku un jaunatklāsmi citu valstu ceļotāji iepazīst Latviju, iesakām arī pašiem Latvijas iedzīvotājiem ne tikai apceļot eksotiskas un tālas zemes, bet arī iepazīt Latvijas dabas un tūrisma objektu unikalitāti un vienreizību.

Rekomendējam izbaudīt Ventspili ar daudzveidīgām aktīvās atpūtas, kā arī bērniem paredzētu atrakciju izbaudīšanu. Tāpat iesakām doties uz Liepāju, kur kopā ar vējaino jūru izbaudīt labu koncertu koncertzālē Lielais dzintars.

«Mums ir brīnišķīga daba - zelta rudens, sniegota ziema, ziedu pilns pavasaris un smaržu pielieta vasara. Mums ir ļoti daudz zaļumu, kas nav daudzās Eiropas valstīs un pilsētās,» atzīst uzņēmuma AFY Travel vadītāja Darja Slobine, aicinot rudens krāšņumu baudīt ne tikai Siguldā, bet arī Tērvetē, Latgales pusē un citviet Latvijā, pavasarī apskatīt ziedošās orhidejas, ceriņus, atgādinot, ka pie mums Arkādija parkā var apskatīt pat eksotisko sakuru. Kā īpašu piedzīvojumu viņa atzīmē baskāju taku Ķemeru nacionālajā parkā, kur ar kāju pēdām iespējams izbaudītoļus un olīšus, laukakmeņus, sūnu, čiekurus, jūrmalas smilts, niedres, šķeldu u.c.

Ierosinām ne tikai ārvalstu tūristiem sajūsmināties par mūsu dabas veltēm, ogu daudzveidību, iespēju sēņot un makšķerēt. Tāpat kompānija rosina iepazīt Latvijas ražotnes, piemēram, dabīgās kosmētikas ražotnes, kuru produkcija ir ļoti populāra ārzemēs, siera ražotnes, sukāžu, morsu un citu no dabas veltēm ražotu produktu, kā arī bioproduktu tapšanas vietas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu