Trīs elitāri īpašumi krastmalā, kur svētku uguņošanu var vērot VIP ložā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Tradicionāli Latvijas dzimšanas dienas svinību kulminācija ir krāšņa svētku uguņošana 11. novembra krastmalā. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina ielūkoties trijos ekskluzīvos īpašumos, kas atrodas tuvu uguņošanas epicentram un piedāvā pastkartīšu cienīgus Rīgas pilsētas skatus. Tiesa, pastāvīga ieejas biļete šādā VIP ložā maksā no viena līdz trim miljoniem eiro.

Patiesi karaliski apartamenti Republikas laukumā 3

Foto: City24.lv

Viens no miljonus vērtajiem īpašumiem Daugavas krastmalā atrodas Republikas laukumā uzbūvētajā celtnē «Centra Nams», kura savdabīgā arhitektūra allaž piesaistījusi īpašu tūristu uzmanību. Ēkas ārējās formas mēdz salīdzināt ar burinieku, kas lēnā garā vizinās pa Daugavu. Rīgas panorāmu izmainījušais projekts tapis radošā tandēmā starp latviešu arhitektu Uģi Šēnbergu un somu arhitektu Martinu Šūrmanu.

Foto: City24.lv

Sadarbībā ar prasmīgiem dizaineriem tapis arī piedāvātā īpašuma interjers, kā rezultātā tas ir īsts atradums patiesam gaumes un stila pazinējam. 200 kvadrātmetru plašajā dzīvoklī, kas atrodas ēkas piektajā stāvā, ir plaša viesistaba ar atdalītām atpūtas un virtuves zonām, grezns darba kabinets, divas patiesi karaliskas guļamistabas, divas oriģinālas vannas istabas un stilīgas garderobes telpas. Iekšējā iekārtojuma īpašais akcents – gaumīgs teleskops sapņotājiem un zvaigžņu vērotājiem.

Apskatīt īpašumu.

Futūristiska dizaina rezidence Kuģu ielā 26

Foto: City24.lv

Daugavas kreisajā krastā pie AB dambja esošais dzīvoklis ir varens ne tikai ar stratēģiski izdevīgu izvietojumu, bet arī ar ekskluzīvu interjeru no dizaina nama «Armani», par ko tas, starp citu, ir saņēmis prestižu balvu.

280 kvadrātmetru plašajos apartamentos, kas izvietoti ēkas piektajā stāvā, ir trīs guļamistabas, plašā viesistaba un atsevišķs darba kabinets. Elitāru šo īpašumu padara arī divas ieejas- viena no tām ir savienota ar tālāko istabu, kuru var izmantot apkalpojošais personāls.

Foto: City24.lv

No īpašuma panorāmas logiem paveras neatkārtojams skats uz Daugavu. Upes tuvums nodrošina iespēju piebraukt pie īpašuma ar kuteri un turēt to turpat aiz loga.

Apskatīt īpašumu.

Elegants divstāvu dzīvoklis Grēcinieku ielā 26

Foto: City24.lv

Starp gadsimtiem senu arhitektūru, izsmalcinātiem restorāniem, mākslas galerijām un neskaitāmiem apskates objektiem Grēcinieku ielas pēdējos stāvos paslēpies pats dārgākais no krastmalas apkaimē esošajiem īpašumiem - gandrīz trīs miljonus vērts divstāvu dzīvoklis ar skatu uz Melngalvju namu un Rātslaukumu.

Ekskluzīvo, 390 kvadrātmetru plašo apartamentu pirmajā līmenī ir liela dzīvojama telpa, kas apvienota ar virtuvi un ēdamzonu, atpūtas telpa, darba kabinets un divas terases, no kurām paveras pasakains skats uz Vecrīgas torņiem un baznīcu smailēm.

Foto: City24.lv

Savukārt īpašuma otrajā līmenī ir ierīkota SPA zona – pirts, masāžas vanna un duša, atpūtas telpa un divas guļamistabas ar atsevišķām vannas istabām. Greznajā dzīvoklī ir ierīkots pat iekšējais lifts, kas ļauj servēt ēdienu no pirmā līmeņa uz SPA zonu.

Apskatīt īpašumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu