Apdrošināšanas kompānijas «Balva» maksātnespējas procesā iecelta jauna administratore

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apdrošināšanas kompānijas «Balva» maksātnespējas procesā par administratori iecelta Kristīne Mergina, liecina Maksātnespējas administrācijas (MNA) mājas lapā pieejamā informācija.

Jau ziņots, ka līdzšinējai procesa administratorei Aijai Lambertei šī gada 11.oktobrī tika izbeigta maksātnespējas administratora sertifikāta darbība, tādēļ viņa no pienākumu pildīšanas tika atcelta.

Tāpat ziņots, ka Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome 2013.gada jūnijā anulēja visas «Balvas» licences. Pirms tam aprīlī FKTK apturēja «Balvas» darbību, aizliedzot slēgt jaunus apdrošināšanas līgumus, jo uzrauga rīcībā nebija pietiekama informācija par apdrošinātāja darbību Apvienotajā Karalistē, taču cerētos uzlabojumus komisija nesagaidīja. Pirms darbības apturēšanas «Balva» klientiem piedāvāja OCTA, KASKO, īpašumu, veselības un ceļojumu apdrošināšanu.

2016.gada jūlijā Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesa atzina «Balvu» par maksātnespējīgu.

«Balva» pagājušajā gadā strādāja ar 394 216 eiro zaudējumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu