«Rēzeknes gaļas kombināts» šogad plāno 4-5% apgrozījuma pieaugumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Gaļas pārstrādes uzņēmums «Rēzeknes gaļas kombināts» šogad plāno nelielu apgrozījuma pieaugumu salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, pastāstīja kompānijas padomes priekšsēdētājs Guntis Piteronoks.

«Prognozējam, ka gads noslēgsies ar apgrozījuma kāpumu. Visticamāk, kāpums būs neliels, bet apgrozījuma pieaugumu 4-5% apmērā paredzam,» sacīja Piteronoks.

Viņš sacīja, ka apgrozījuma pieaugums ir saistīts ar uzņēmuma produkcijas veiksmīgu realizāciju vietējā tirgū, kā arī eksporta īpatsvara pieaugumu šogad salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu.

Vienlaikus Piteronoks piebilda, ka jaunus eksporta tirgus kompānija šogad nav piesaistījusi, bet turpināja veiksmīgi darboties esošajos ārvalstu tirgos.

Jau ziņots, ka «Rēzeknes gaļas kombināta» apgrozījums pagājušajā gadā bija 28,99 miljoni eiro, kas ir par 3,2% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 557 260eiro, kas ir par 15,2% mazāka nekā gadu iepriekš.

«Rēzeknes gaļas kombināts» ir dibināts 2001.gadā, un tā pamatkapitāls 93 152 eiro. Uzņēmums pieder kompānijai «AB Holding» (25%) un trim Latvijas privātpersonām, tostarp lielākajai kompānijas kapitāldaļu īpašniecei Vinetai Piteronokai, kurai pieder 44,05% kompānijas kapitāldaļu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu