Jaunuzņēmuma degvielas mazumtirdzniecībā «KOOL Latvija» padomē iecelts bijušais baņķieris Valdis Siksnis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Jaunuzņēmuma degvielas mazumtirdzniecībā SIA «KOOL Latvija» padomē iecelts bijušais baņķieris un finansists Valdis Siksnis, aģentūrai LETA pastāstīja uzņēmuma valdes loceklis Sandis Šteins.

Viņš amatā nomainījis līdzšinējos padomes locekli Aleksandru Kuzņecovu, kurš padomi atstājis pēc paša vēlēšanās. Izmaiņas uzņēmuma padomē reģistrētas 23.novembrī, liecina «Firmas.lv» informācija.

Kā skaidroja Šteins, Siksnis, pastarpināti būdams viens no uzņēmuma akcionāriem, esot bijusi labākā izvēle darbībai uzņēmuma padomē.

«Esam pārliecināti, ka Siksnis ir ļoti vērtīgs ieguvums uzņēmumam, ņemot vērā viņa līdzšinējo pieredzi banku sfērā, zināšanas un pieredzi finansēs un mazumtirdzniecībā,» uzsvēra Šteins.

Lūgts komentēt Kuzņecova lēmumu atstāt padomi, Šteins teica, ka Kuzņecovs pieņēmis lēmumu par uzņēmuma padomes atstāšanu tāpēc, ka viņš lielākoties neatrodas Latvijā.

Kā ziņots, piesaistot alternatīvo ieguldījumu fonda finansējumu 1,5 miljonu eiro apmērā, radīts jaunuzņēmums degvielas mazumtirdzniecībā - SIA «KOOL Latvija». Uzņēmuma attīstību saistīta gan ar reģioniem, gan Pierīgu un Rīgu. «KOOL Latvija» plānos ir strādāt arī pie privātā zīmola attīstības.

«KOOL Latvija» dibināts 2016.gada septembrī, uzņēmuma pamatkapitāls ir 620 001 eiro. 32,26% uzņēmuma kapitāldaļu pastarpināti vienādās daļās pieder Druvim Mūrmanim un Krīstīnei Mūrmanei, vēl 32,26% pieder alternatīvo ieguldījumu fondam «ZGI-3», kurā investējusi attīstības finanšu finanšu institūcija «Altum», savukārt vēl 32,26% kapitāldaļu pieder Kipras kompānijai «DAL Decision Alliance».

Atlikušie 3,22% «KOOL Latvija» kapitāldaļu pider SIA «Duso», kura īpašniekos tieši vai pastarpināti ir Druvis Mūrmanis un Kristīne Mūrmane, Andis Šadurskis, Šteins, kā arī Siksnis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu