«Rīgas dzirnavnieka» direktores amatā iecelta «Latvijas piena» bijusī valdes priekšsēdētāja Anita Skudra

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Graudu pārstrādes uzņēmuma «Rīgas dzirnavnieks» direktores amatā iecelta «Latvijas piena» līdzšinējā valdes priekšsēdētāja Anita Skudra, pavēstīja «Rīgas dzirnavnieka» pārstāvji.

«Rīgas dzirnavnieka» valdes loceklis Žilvins Pakeltis norādīja, ka «Baltic Mill» grupai, kurā ietilpst «Rīgas dzirnavnieks», ir ambiciozi plāni Baltijā, kuru īstenošanas nolūkā grupa stiprina vadības komandu ar jauniem līderiem. «Uzskatām, ka Anitas Skudras plašā vadības pieredze Latvijas pārtikas uzņēmumos tikai vēl vairāk spēcinās mūsu pozīcijas un konkurētspēju Latvijas un ārvalstu tirgos,» viņš sacīja.

Savukārt Skudra pauda gandarījumu, ka varēs sniegt artavu «Rīgas dzirnavnieka» zīmolu attīstībā Latvijā un eksporta tirgos. «Manā līdzšinējā pieredzē ir bijusi sadarbības veidošana ar zemniekiem, kas ir būtiski, strādājot šajā uzņēmumā. «Rīgas dzirnavnieka» zīmoli ir Latvijas lepnums, un esmu pārliecināta, ka kopā ar vietējiem zemniekiem un mūsu sasniegumiem ārvalstu eksporta tirgos mums izdosies vēl vairāk veicināt to un uzņēmuma attīstību,» viņa teica.

Skudra ir absolvējusi Latvijas Lauksaimniecības universitātes Pārtikas tehnoloģijas fakultāti, kā arī ieguvusi maģistra grādu Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā. Līdz šim viņa ir vadījusi «Latvijas pienu», kā arī iepriekš bijusi «NP Foods» komercdirektore Baltijas valstīs un «Statoil Fuel & Retail Latvia» mazumtirdzniecības reģionu vadītāja.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka «Rīgas dzirnavnieks» pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2016.gada 1.jūlija līdz 2017.gada 30.jūnijam, strādāja ar 23,878 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 13,9% - līdz 726 947 eiro.

«Rīgas dzirnavnieks» ražo un pārdod graudu pārstrādes produktus - kviešu un rudzu miltus, miltu maisījumus, pārslas, placinātus graudus un putraimus industriālajiem patērētājiem, kā arī fasēto produkciju individuālam patēriņam ar zīmoliem «Herkuless», «Hercogs» un «Īsta saimniece». «Rīgas dzirnavnieks» ietilpst «Baltic Mill» grupā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu