Šo piektdien notiks gada lielākais NĪ darījums Latvijā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

«SEB banka» piešķīrusi vairāk nekā 100 miljonu eiro ilgtermiņa aizdevumu tirdzniecības centra «Akropole» būvniecībai Rīgā, Maskavas ielā 275b, pavēstīja bankas ārējās komunikācijas vadītājs Mārtiņš Panke.

Viņš atzīmēja, ka tirdzniecības centra «Akropole» būvniecībai piešķirtais aizdevums ir šā gada apjomīgākais darījums Latvijā nekustamo īpašumu nozarē un viens no lielākajiem Latvijā noslēgtajiem finansēšanas darījumiem.

Aizdevuma līgums tiks parakstīts piektdien, 8.decembrī, plkst.9.30 «SEB bankas» centrālajā ēkā Meistaru iela 1, Valdlaučos Ķekava novadā (10.stāvs). Savukārt pēc līguma parakstīšanas plkst.10 paredzēts brauciens uz tirdzniecības centra «Akropole» būvniecības laukumu Maskavas ielā.

Pasākumā piedalīsies «SEB bankas» valdes priekšsēdētāja Ieva Tetere, «SEB bankas» valdes loceklis Ints Krasts, tirdzniecības centra attīstītāja SIA «Akropole Rīga» pārstāve Saule Zabuļonīte (Saule Zabulionyte) un «Akropolis Real Estate B.V.» akcionāra pārstāvis Jako Korneluiss (Jaco Corneluis).

Jauno tirdzniecības centru plānots atvērt 2019.gadā. Tā kopējā platība būs 98 000 kvadrātmetru, no kuriem aptuveni 9000 kvadrātmetru aizņems augstas klases biroju telpas. Akropolē darbosies arī kinoteātris, slidotava, restorāni un boulinga zāle.

Pēc aktīvu apmēra «SEB banka» jūnija beigās bija trešā lielākā banka Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu