Tiešraide: Eksporta un inovācijas balva 2017

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) un LMT Viedtelevīziju aicina šodien, 7. decembrī no plkst. 18.00 tiešraidē noskatīties Eksporta un inovācijas balvas pasniegšanas svinīgo ceremoniju, kur visus finālistus sveiks konkursa patrons Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Konkursu Eksporta un inovācijas balva jau 13. gadu rīko LIAA sadarbībā ar Ekonomikas ministriju. Tā mērķis ir paust atzinību un godināt Latvijas komersantus, kas sasnieguši labus rezultātus jaunu un eksportspējīgu produktu ražošanā, vietējā tirgus nodrošināšanā ar augstas kvalitātes pašmāju ražojumiem, inovāciju ieviešanā un rūpnieciskā dizaina izstrādē.

Konkursā tiks novērtēti komercsabiedrību sasniegumi un noteikti laureāti šādās kategorijās: Eksportspējīgākais komersants lielo/ vidējo un mazo komercsabiedrību grupās, Importa aizstājējprodukts, Inovatīvākais produkts, Rūpnieciskais dizains un Eksporta čempions.

Eksporta un inovācijas balvas pasniegšanas tiešraide skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā - http://straume.lmt.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu