Tirdzniecības centra «Damme» rekonstrukcijā ieguldīti € trīs miljoni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Tirdzniecības centra «Damme» rekonstrukcijā Imantā, Rīgā ieguldīti trīs miljoni eiro, informēja centra pārstāvji.

Rekonstrukcijas laikā tirdzniecības centra telpas paplašinātas divas reizes, un kopumā «Dammes» telpās darbosies vairāk nekā 80 dažādi veikali, restorāni un pakalpojumu sniedzēji.

Jauno tirdzniecības centra nomnieku vidū ir restorāns «Lido», ātrās ēdināšanas uzņēmumi «Sushi express» un «Nathan’s», Latvijas ražojumu «pop-up» veikals «Micars», mājas un svētku dekorāciju veikals «Duni», rokdarbu veikals «Hobby Style», sporta veikals «Outlet Brand Sport Fashion», apavu veikals «Eiropas apavi», kā arī citi apģērbu, apavu, aksesuāru un specializētie veikali. Vienlaikus paplašināta telpu platība un sortiments veikaliem «Douglas», «Vynoteka» un «Jānis Roze». Savukārt 2018.gada sākumā tirdzniecības centrā plānots atvērt arī Latvijā ražotu gaļas produktu veikalu «Lauku bauda».

Tirdzniecības centru «Damme» pēc rekonstrukcijas paredzēts atklāt sestdien, 9.decembrī, kur no plkst.11 līdz plkst.17 dažādas darbnīcas, meistarklases un priekšnesumi visai ģimenei, kā arī kopīgas gleznas veidošana kopā ar mākslinieci Elitu Patmalnieci.

Tirdzniecības centrs «Damme» pieder SIA «RCH Management», kas dibināta 2013.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 12,034 miljoni eiro un tas pieder Norvēģijā reģistrētajai AS «Riga Center Holding», liecina informācija «Firmas.lv».

Pērn SIA «RCH Management» strādāja ar 3,177 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 912 443 eiro apmērā. Savukārt 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 3,5 miljoni eiro, bet peļņa - 2,727 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu