«Talsu gaļai plus» ierosināts jauns tiesiskās aizsardzības process

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Gaļas pārstrādes uzņēmumam SIA «Talsu gaļa plus» Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesā 11.decembrī atkārtoti ierosināts tiesiskās aizsardzības process (TAP), liecina ieraksts Maksātnespējas reģistrā.

Uzņēmumam šis ir jau trešais TAP tā likvidēšanas gaitā. Iepriekšējais TAP tika izbeigts šī gada aprīļa beigās. Savukārt pirmais tika izbeigts pērnā gada maijā.

Par TAP uzraugošu personu ir iecelts maksātnespējas procesa administrators, zvērināts advokāts Jānis Kumsārs. Uzņēmuma TAP procesa plāna apstiprināšanu un īstenošanu tiesa rakstveida procesā skatīs nākamā gada 2.janvārī

Kā liecina «Firmas.lv» dati, uzņēmumam TAP jau tika sākts 2016.gada 2.martā, taču ar Vidzemes priekšpilsētas tiesas lēmumu tas tika izbeigts, jo plānu nebija atbalstījis likumā noteiktais uzņēmuma kreditoru vairākums.

Tikmēr pērn novembrī ar Valsts ieņēmumu dienesta Nodokļu parādu piedziņas pārvaldes lēmumu uzņēmumam piemērots aizliegums komercķīlas reģistrācijai, pārreģistrācijai, pārjaunošanai un grozīšanai Uzņēmumu reģistra Komercķīlu reģistrā

«Talsu gaļa plus» darbības profils ir gaļas pārstrāde un konservēšana, cīsiņu, desu, žāvējumu un pusfabrikātu ražošana. Uzņēmumam ir savas tirdzniecības vietas Talsos, Tukumā, Kuldīgā un Jelgavā.

Kā liecina «Firmas.lv» dati, «Talsu gaļa plus» 2015.gadā strādāja ar 5 587 925 eiro apgrozījumu, bet uzņēmuma zaudējumi bija 535 803 eiro. Salīdzinot ar 2014.gadu, uzņēmums strādāja ar 4,401 miljona eiro apgrozījumu un zaudējumiem 1,543 miljoniem eiro apmērā.

«Talsu gaļa plus» reģistrēta 2009.gadā Rīgā, tā pamatkapitāls ir 2846 eiro.

«Talsu gaļa plus» vienīgais īpašnieks ir Jurijs Lobačevs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu