«Latvijas maiznieks»: Šogad starp maizes ražotājiem Latvijā turpinājās ļoti asa konkurence

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Šogad starp maizes ražotājiem Latvijā turpinājās ļoti asa konkurence, komentējot maizes tirgus tendences šajā gadā, sacīja maizes ražotāja «Latvijas maiznieks» valdes loceklis, Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītājs Māris Daude.

«2017.gads [maizes ražotājiem Latvijā] ir bijis līdzīgs 2016.gadam. Turpinās ļoti asa konkurence,» sacīja Daude.

Daude arī atzīmēja, ka pircējiem aizvien ļoti būtiska ir maizes kvalitāte. «Pēdējos gados redzam, ka pircēji ļoti novērtē kvalitāti, un tas mums ir ļāvis turpināt mūsu iesākto attīstību arī 2017.gadā,» sacīja «Latvijas maiznieks» valdes loceklis. Viņš piebilda, ka kompānija šogad veiksmīgi turpināja attīstīties un strādāt ar jauniem produktiem.

Informācija «Firmas.lv» liecina, ka 2016.gadā «Latvijas maiznieks» strādāja ar 25,033 miljonu eiro apgrozījumu un 470 790 eiro peļņu.

«Latvijas maiznieks» pamatkapitāls ir 895 629 eiro. Uzņēmums ražo dažādu veidu maizi, kā arī konditorejas izstrādājumus. Zināmākie zīmoli ir maizes sērija «Zeltene», «Vita!», «Melnā», «Īstenā», «Pavasara» un «Galda». «Latvijas maiznieka» lielākais īpašnieks ir Igaunijas kompānija «Maral Invest».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu