Rīgā un Viļņā benzīna cenu kāpums apstājies, Tallinā cenas turpina augt

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Aizvadītajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā benzīna cenas nav mainījušās, tomēr Tallinā ir turpinājies degvielas cenu kāpums, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā «Circle K» degvielas uzpildes stacijās aizvadītajā darba nedēļā nav mainījusies ne 95.markas benzīna, ne dīzeļdegvielas cena un piektdien bija attiecīgi 1,272 un 1,182 eiro par litru.

Arī Viļņā «Circle K» degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena šonedēļ nav piedzīvojusi svārstības un bija 1,223 eiro par litru. Taču dīzeļdegvielas cena pakāpusies par 0,1% un bija 1,149 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā 95.markas benzīna cena palielinājusies par 2,7% - līdz 1,309 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena augusi par 1,2% - līdz 1,289 eiro.

Savukārt autogāzes cena šajā nedēļā bijusi stabila gan Rīgā, gan Viļņā, gan Tallinā un bija attiecīgi 0,565, 0,56 un 0,649 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu