«Latgales piens» reģistrējis jaunu komercķīlu un ieķīlājis visu mantu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Piena pārstrādes uzņēmums AS «Latgales piens» reģistrējis jaunu komercķīlu, ieķīlājot visu mantu, liecina «Lursoft» Klientu portfeļa informācija.

Komercķīlas ņēmējs ir AS «Danske Bank», un tā nodrošina saistību pilnīgu izpildi, kas izriet no kredīta līguma.

Ķīlas nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 300 000 eiro. Komercķīla reģistrēta 18.janvārī.

«Lursoft» izziņa liecina, ka «Latgales pienam» ir aktuālas sešas komercķīlas.

Aģentūrai LETA pagaidām nav izdevies sazināties ar kompānijas valdes locekli Jāzepu Šņepstu, lai noskaidrotu informāciju par kompānijas mērķiem saistībā ar jaunas komercķīlas reģistrāciju.

Jau ziņots, ka «Latgales piens» 2016.gadā strādāja ar 8,736 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,5% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās 2,6 reizes un bija 50 302 eiro.

«Latgales piens» ir dibināts 2001.gadā un tā pamatkapitāls ir 640 292 eiro. «Latgales piens» ir piena pārstrādātāja «Preiļu siers» meitasuzņēmums. «Latgales piens» nodarbojas ar pilnpiena produktu ražošanu. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 640 292 eiro. 2016.gadā uzņēmums nodarbināja 206 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā samaksāja 1,171 miljonu eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu