«Hanzas flīžu tirgus» apgrozījums aizvadītajā finanšu gadā pieauga par 4,4%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

«Hanzas flīžu tirgus» īpašnieces SIA «Flīžu tirgus» apgrozījums aizvadītajā finanšu gadā, kas ilga no 2016.gada 1.oktobra līdz 2017.gada 30.septembrim, bija 1,527 miljoni eiro, kas ir par 4,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt tās peļņa samazinājās par 8,9% un bija 163 307 eiro, liecina informācija «Firmas.lv».

Atbilstoši vadības ziņojumam, pagājušā finanšu gada laikā uzņēmums, ņemot vērā izmaiņas pieprasījuma struktūrā, galveno uzmanību veltīja flīžu sortimenta pilnveidei, kā arī jaunu telpu apzināšanai, personāla sastāva stabilizēšanai un apmācībai un uzņēmuma atpazīstamības veicināšanai.

Tāpat «Flīžu tirgus» pircēju apkalpošanas un saistīto uzņēmumu sadarbības uzlabošanas nolūkā pievērsās strukturālu reformu īstenošanai, ieviešot Baltijas ģenerālmenedžera amatu, jaunas uzņēmuma vadības programmas ieviešanai un debitoru parādu kontrolēšanai.

Ziņojumā teikts, ka uzņēmuma plāni nākamajā finanšu gadā ietver darba uzsākšanu ar jauno uzņēmuma vadības programmu, internetveikala izveidi, pārdošanas apjomu palielināšanu ar e-komercijas palīdzību, kā arī starptautiskās flīžu un santehnikas izstādes apmeklēšanu Boloņā un/vai Valensijā, lai piesaistītu jaunus flīžu piegādātājus.

Tāpat «Flīžu tirgus» nākamajā finanšu gadā paredzējis pilnveidot apkalpošanas kvalitāti, veicot iekšējo personāla apmācību, uzturēt «Hanzas flīžu tirgus» atpazīstamību ar reklāmas kampaņu īstenošanu dažādos medijos un atrast jaunus, peļņu nesošus produktus un saglabāt pozīcijas ekonomisko flīžu segmentā ar atbilstoša preču sortimenta un mārketinga aktivitāšu palīdzību.

Ziņojumā norādīts, ka uzņēmuma valde iesaka aizvadītajā finanšu gadā gūto peļņu ieguldīt uzņēmuma attīstībā.

Iepriekšējā finanšu gadā, kas ilga no 2015.gada 1.oktobra līdz 2016.gada 30.septembrim, «Flīžu tirgus» apgrozījums bija 1,463 miljoni eiro, bet peļņa - 179 316 eiro.

SIA «Flīžu tirgus» dibināta 1998.gadā, un tās pamatkapitāls ir 426 860 eiro. Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir Vācijā reģistrētais uzņēmums «Heinrich Schlenkhoff».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu