«airBaltic» noslēgusi vienošanos par sadarbības lidojumiem ar «Air Malta»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas nacionālā aviokompānija «airBaltic» un Maltas nacionālā aviokompānija «Air Malta» noslēgušas vienošanos par sadarbības lidojumiem, pavēstīja «airBaltic».

Aviokompānijā skaidroja, ka šīs partnerattiecības nodrošinās iespēju «airBaltic» pasažieriem ik dienu sasniegt Maltu caur lidostām Eiropā, kā arī no Maltas doties uz tālākiem galamērķiem. Savukārt «Air Malta» pasažieriem šī sadarbība piedāvās labāku savienojamību ar Baltijas valstīm un Austrumeiropu.

«Air Malta» lidojumu kods «KM» tiks izmantots tiešajiem lidojumiem no Maltas uz Rīgu, ko veiks «airBaltic», kā arī savienojošajiem lidojumiem starp Maltu un Baltijas valstīm. Savukārt «airBaltic» lidojumu kodu «BT» izmantos reisiem no Rīgas, Viļņas un Tallinas uz Maltu, kā arī uz Katāniju (Itālija), izmantojot citas lidostas.

«Jaunā sadarbība uzlabos «airBaltic» pakalpojumus Maltā un Baltijas valstīs, sniedzot iespēju pasažieriem katru dienu ceļot šajā maršrutā, caur lidostām Vīnē, Minhenē, Briselē, Frankfurtē, Amsterdamā, Londonā, Ženēvā, Cīrihē un citām,» sacīja «airBaltic» izpilddirektors Martins Gauss.

Savukārt «Air Malta» komercdirektors Pols Sīss (Paul Sies) atzīmēja, ka šī vienošanās ir kārtējais būtiskais «Air Malta» panākums tās izaugsmes stratēģijā un tīkla paplašināšanā. «Mēs strauji maināmies, pārveidojot mūsu biznesa modeli un kļūstot par hibrīda pārvadātāju, vienlaikus strauji palielinot mūsu lidojumu skaitu jau esošajos maršrutos, kā arī atklājot jaunus galamērķus un pievienojot partnerus maršrutu tīklam. Šī vienošanās turpina paplašināt un uzlabot mūsu tīklu, kā arī «Air Malta» sadarbības partneru klāsts tiek papildināts ar citām līdzīgi domājošām, kvalitatīvām lidsabiedrībām,» viņš teica.

«Air Malta» savieno Maltu ar aptuveni 30 lielākajām pilsētām Eiropā, Ziemeļāfrikā un Vidusjūras reģionā.

Savukārt «airBaltic» nodrošina lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 60 galamērķiem. Lidsabiedrība piedāvā tiešos lidojumus arī no Tallinas un Viļņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu