«Vēl vairāk saules» šogad plāno atvērt restorānus tirdzniecības centros «Mols» un «Damme»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Restorānu tīkla «Vairāk saules» īpašniece SIA «Vēl vairāk saules» šogad plāno atvērt divus jaunus restorānus tirdzniecības centros «Mols» un «Damme», sacīja kompānijas īpašnieces AS «VVS Holding» līdzīpašnieks Mārtiņš Kalniņš.

Viņš pastāstīja, ka «Vēl vairāk saules» šogad pirmajā pusgadā iecerējusi strauji attīstīties - parakstīti nomas līgumi par jaunu restorānu atvēršanu tirdzniecības centros «Mols» un «Damme». Lai šos projektus realizētu, uzņēmums ir piesaistījis bankas līdzfinansējumu. Kopējais uzņēmuma šogad attīstībā plānotais investīciju apmērs ir apmēram 800 000 eiro, kas ietver ieguldījumus divu jauno restorānu atvēršanā un investīcijas citiem šā gada attīstības mērķiem.

Kalniņš pastāstīja, ka tirdzniecības centrā «Mols» «Vairāk saules» restorānu plānots atvērt šā gada marta sākumā, bet otrs restorāns tirdzniecības centrā «Damme» apmeklētājiem varētu būt pieejams no maija sākuma. Restorāns «Vairāk saules», kas būs izvietots tirdzniecības centrā «Mols», ir būvniecības stadijā, savukārt «Dammē» topošā restorāna celtniecība varētu sākties marta beigās vai aprīļa sākumā.

Viņš piebilda, ka līdz šim Pārdaugavā bija viens «Vairāk saules» restorāns, kamdēļ līdz šim bija grūti nodrošināt piegādes Pārdaugavas iedzīvotājiem, kuri pasūta ēdienu uz mājām. Tāpēc nolemts paplašināties Daugavas kreisajā krastā. Ideja par restorāna atvēršanu tirdzniecības centrā «Mols» bija plānota jau senāk, bet bija jāsagaida brīdis, kad citiem nomniekiem beigsies nomas līgums, lai tā vietā būtu iespēja atvērt «Vairāk saules» restorānu. Pēc divu jauno restorānu atvēršanas uzņēmumam šogad kopumā būs seši restorāni.

Kalniņš pastāstīja, ka arī 2019.gada otrajā pusē «Vēl vairāk saules» plāno atvērt vēl divus restorānus, no kuriem viens būs izvietots tirdzniecības parkā «Alfa», bet otrs atradīsies tirdzniecības centrā «Akropole». Par šo restorānu atvēršanu «Vēl vairāk saules» ir parakstījis nomas līgumus ar iznomātājiem. Precīzs restorānu atvēršanas laiks vēl nav zināms, jo tas ir atkarīgs no tā, kad noslēgsies «Alfa» paplašināšana un kad tiks atvērts tirdzniecības centrs «Akropole».

Tāpat «Vēl vairāk saules» plāno atvērt papildus vienu jaunu restorānu Rīgā 2020.gadā, sacīja Kalniņš.

Informācija «Lursoft» Klientu portfelī liecina, ka «Vēl vairāk saules» 30.janvārī reģistrējis jaunu komercķīlu, kuras nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 442 500 eiro. Komercķīla reģistrēta par labu «SEB bankai», ieķīlājot krājumus, ķermeniskos pamatlīdzekļus un prasījuma tiesības. Komercķīla nodrošina prasījumus, kas izriet no šā gada janvārī noslēgtā kredīta līguma starp banku un uzņēmumu.

«Lursoft» izziņa liecina, ka uzņēmumam ir aktuālas septiņas komercķīlas.

2016.gadā SIA «Vēl vairāk saules» apgrozījums bija 4,629 miljoni eiro, bet uzņēmuma zaudējumi bija 371 000 eiro. SIA «Vēl vairāk saules» 2016.gadā nodarbināja 167 darbiniekus un nodokļos Latvijas valsts budžetā samaksāja 1,043 miljonus eiro.

«Vēl vairāk saules» ir reģistrēts 2002.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 2800 eiro. Uzņēmums pieder akciju sabiedrībai «VVS Holding», liecina datubāzes «Lursoft» informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu