Naktī iespējami traucējumi «Swedbank» karšu un internetbankas darbībā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Saistībā ar «Swedbank» veiktajiem informācijas tehnoloģiju (IT) modernizācijas darbiem naktī uz ceturtdienu, 8.februāri, iespējami traucējumi bankas maksājumu karšu un internetbankas darbībā, pavēstīja «Swedbank» mediju attiecību vadītāja Kristīne Jakubovska.

Viņa informēja, ka naktī uz 8.februāri no pusnakts līdz plkst.6 notiks ikmēneša IT uzlabojumu ieviešana «Swedbank» sistēmās. Darbu laikā iespējami nelieli traucējumi «Swedbank» karšu, maksājumu pakalpojumu un internetbankas darbībā.

Vienlaikus Jakubovska pavēstīja, ka no ceturtdienas «Swedbank» klienti varēs izmantot jaunu iespēju atbloķēt piekļuvi internetbankai vai mobilajai lietotnei, ja tā netīšām nobloķēta, piemēram, nepareizi ievadot paroli - turpmāk klients pats varēs vairākas reizes vēlreiz mēģināt ievadīt pareizo paroli pēc noteikta laika, par ko informāciju redzēs internetbankas vai mobilās lietotnes ekrānā. Iespēju varēs izmantot arī «Smart-ID» lietotāji.

«Līdz ar to palielinās pakalpojumu klāsts, ko klients var izdarīt pats, kad nav nepieciešams vērsties bankā klātienē vai zvanīt uz konsultāciju centru,» sacīja Jakubovska.

Regulārie sistēmu uzturēšanas darbi tiek veikti naktīs, lai minimizētu neērtību iespējamību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu