«Lux Express»: Pieaug Krievijas tūristu interese par sieviešu dienas svinēšanu Rīgā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Šogad būtiski pieaugusi Krievijas tūristu interese par Starptautiskās sieviešu dienas svinēšanu Rīgā, teica pārvadātāja «Lux Express» valdes priekšsēdētājs Andrus Treiers.

Viņš norādīja, ka tūristi no Krievijas ik gadu aktīvi dodas uz Latviju, lai svinētu 8.marta svētkus, bet šogad viņu skaits pārsniedzis visas autobusu kompānijas prognozes.

«Jau pašreiz saistībā ar Starptautiskās sieviešu dienas svinībām biļetes uz daudziem reisiem Sanktpēterburga-Rīga-Sanktpēterburga ir pilnībā izpārdotas, tādēļ, lai spētu pārvadāt ikvienu interesentu, 8.marta svinību nedēļā mēs pievienojām vairākus papildu reisus abos virzienos,» atzīmēja Treiers.

No Sanktpēterburgas līdz Rīgai papildus autobusi tiks organizēti 7.martā plkst.21 un 23.35, bet no Rīgas uz Sanktpēterburgu 10. un 11.martā plkst.18.45.

«Arvien vairāk Pēterburgas iedzīvotāji izvēlas svinēt svētkus Latvijā. Mūsu pasažieri kā plusus atzīmē to, ka Latvijā nav valodas jeb saziņas šķēršļu, kā arī iespējams ātri un vienkārši šķērsot robežas. Tāpat pozitīvi vērtējama rubļa kursa stabilizēšanās, tādējādi cenu līmenis kļuvis pieņemams. Latvijas kā tūristu galamērķa popularitāti ietekmē arī ātra un kvalitatīva autobusu satiksme,» atzina Treiers.

«Lux Express Group» ir starptautisko reisu operators, kas piedāvā pakalpojumus Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Krievijā, Polijā un Vācijā.

«Lux Express Latvia» 2016.gadā strādāja ar 1,522 miljonu eiro apgrozījumu un zaudējumiem 410 eiro apmērā. Uzņēmums pieder Igaunijā reģistrētajai kompānijai AS «Lux Express Estonia».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu