Darbu «Baltic International Bank» padomē atstājis Andris Ozoliņš

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Darbu «Baltic International Bank» padomē un revīzijas komitejā no otrdienas, 3.aprīļa, atstājis Andris Ozoliņš, teikts bankas paziņojumā biržai «Nasdaq Riga».

««Baltic International Bank» pēdējo divu gadu laikā ir ieguldījusi lielu darbu jaunās stratēģijas un biznesa modeļa ieviešanā, būtiski uzlabojot klientu portfeļa kvalitāti un fokusējot savu darbību uz kapitāla pārvaldīšanas risinājumu un investīciju pakalpojumu sniegšanu klientiem jaunos mērķa tirgos, un vēlu bankai veiksmi tālākajā darbībā,» sacīja Ozoliņš.

«Baltic International Bank» padomē Ozoliņš darbu sāka 2016.gada janvārī.

Bankas padomē darbu turpina Valērijs Belokoņs, bijušais ASV Centrālās izlūkošanas pārvaldes Terorisma apkarošanas centra direktors Džozefs Kofers Bleks (Joseph Cofer Black), bijušais diplomāts Hanss Frīdrihs fon Plocs (Hans Friedrich von Ploetz), kā arī Ilona Guļčaka.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka «Baltic International Bank» pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, strādāja ar zaudējumiem 2,668 miljonu eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš. Bankas aktīvi 2017.gada 31.decembrī bija 303,348 miljonu eiro apmērā, kas ir par 1,6% jeb 5,041 miljonu eiro mazāk nekā 2016.gada beigās, kad «Baltic International Bank» aktīvi bija 308,39 miljoni eiro.

Bankas lielākie īpašnieki ir Valērijs Belokoņs (69,9%) un Vilorijs Belokoņs (30,05%). Pēc aktīvu apmēra «Baltic International Bank» 2017.gada beigās bija 12.lielākā banka Latvijā, liecina Latvijas Komercbanku asociācijas dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu