Martā augušas sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē, Jelgavā, Salaspilī un Kauguros

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šā gada martā ir palielinājušās sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē, Jelgavā, Salaspilī un Jūrmalā, Kauguros, teikts nekustamo īpašumu kompānijas «Arco Real Estate» sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Šā gada martā Ogres sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 0,6%, dzīvokļu vidējai cenai sasniedzot 579 eiro par kvadrātmetru. 2017.gadā dzīvokļu cenas Ogrē kopumā pieauga par 17%, bet kopš šī gada sākuma tās palielinājās jau par 3,7%. Ogrē arī 2018.gada sākumā saglabājās mazs dzīvokļu piedāvājumu skaits, kas bija viens no galvenajiem cenu pieauguma iemesliem.

Kauguros 2018.gada martā sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 0,9% un dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena sasniedza 551 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2018.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā pieauga par 5,3%. Dzīvokļu cenas Kauguros, salīdzinot ar citām vietām Rīgas apkārtnē, līdz šim pieauga vislēnāk, tomēr šī gada sākumā cenu pieauguma temps palielinājās.

Savukārt Salaspilī dzīvokļu cenas pieauga par 0,4% un sērijveida dzīvokļu vidējā cena palielinājās līdz 630 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2018.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā pieauga par 3,3%. Līdzīgi kā lielākajos Rīgas mikrorajonos, Salaspilī dzīvokļu cenas šī gada sākumā turpināja palielināties.

Jelgavas dzīvokļu cenas martā palielinājās par 0,3%, sērijveida dzīvokļu vidējai cenai pakāpjoties līdz 493 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2018.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 2,8%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu