Lielākais nodokļu maksātājs telekomunikāciju un sakaru nozarē pērn - «Lattelecom»

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Lielākais nodokļu maksātājs telekomunikāciju un sakaru nozarē pērn bija telekomunikāciju operators SIA «Lattelecom» ar nodokļos samaksātiem 40,209 miljoniem eiro, liecina «Firmas.lv» sagatavotā informācija pēc Valsts ieņēmumu dienesta (VID) datiem.

Otrs lielākais nodokļu maksātājs telekomunikāciju un sakaru nozarē pērn bija mobilo sakaru operators SIA «Latvijas mobilais telefons» (LMT) ar 24,524 miljoniem eiro, bet trešajā vietā bija mobilo sakaru operators «Tele2» ar 22,91 miljonu eiro.

Ceturtajā vietā atrodas SIA «LMT Retails&Logistics» ar 13,648 miljoniem eiro, bet piektajā vietā ir SIA «Bite Latvija» ar 11,907 miljoniem eiro.

Tāpat telekomunikāciju un sakaru nozares lielāko nodokļu maksātāju pirmajā desmitniekā ir VAS «Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs» ar nodokļos samaksātiem 4,244 miljoniem eiro, SIA «Bite Latvija Retail» ar 3,441 miljonu eiro, SIA «Forticom» ar 2,419 miljoniem, kā arī SIA «Balticom» ar 2,135 miljoniem eiro un SIA «Baltcom» ar 1,925 miljoniem eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu