Zināmi gada pirmā ceturkšņa populārākie alkoholiskie dzērieni

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Irmantas Gelūnas / 15min.lt

Šā gada pirmā ceturkšņa populārākais alkoholiskais dzēriens Latvijā bijis stiprais alkoholiskais kokteilis «Cēsu 14%», bet populārākais alus - «Cēsu premium» (ražotājs - AS «Cēsu alus»), liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) apkopotie akcīzes preču aprites rādītāji.

No «Top 10» populārākajiem alkoholiskajiem dzērieniem pirmajā ceturksnī otrais bijis alkoholiskais kokteilis «Cēsu Džons», bet trešajā vietā ir sidrs «Somersby».

Ceturtais populārākais dzēriens pirmajā ceturksnī ir brendijs «Bonaparte», bet piektajā vietā ir alkoholiskais kokteilis «Dins».

Sestajā vietā ir alkoholiskais kokteilis «Black Balsam», bet septītajā vietā ir stiprinātais vīns «Agdam».

Astotajā vietā pirmajā ceturksnī bijis dzirkstošais vīns «Bosca», devītajā vietā - alkoholiskais kokteilis «Original Gin», bet desmitajā vietā ir degvīns «Zeļonaja marka».

Starp «Top 10» populārākajām alus markām pirmajā ceturksnī otrajā vietā bija «Miezītis» («Cēsu alus»), trešajā - «Aldara gaišais» («Aldaris»), kam seko «Carlsberg» («Aldaris»), «Apinītis stiprais» («Aldaris»), «Tērvetes senču» (AS «Tērvetes AL»), «Lāčplēša gaišais» (SIA «Cido grupa»), «Cēsu brūža» («Cēsu alus»), «Tērvetes» («Tērvetes AL») un «Līvu rubenis» («Cido grupa»).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu