«Vikom Industry» izslēgts no PVN maksātāju reģistra

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Metāla konstrukciju ražotāja SIA «Vikom Industry» izslēgta no pievienotās vērtības nodokļa (PVN) maksātāju reģistra, liecina «Firmas.lv» informācija.

Šā gada 5.februārī Rīgas pilsētas Pārdaugavas tiesa pasludināja «Vikom Industry» maksātnespējas procesu un par maksātnespējas administratoru tika iecelts Ivars Meļķis.

Pērn uzņēmums strādāja ar 313 864 eiro apgrozījumu, kā arī cieta 1291 eiro zaudējumus. Gadu iepriekš uzņēmuma apgrozījums bija 750 077 eiro un tika ciesti 42 631 eiro zaudējumi.

«Vikom Industry» nosaukums ir izskanējis arī saistībā ar Zolitūdes traģēdiju. Sabrukušā «Maxima» lielveikala metāla konstrukcijas bijušas pasūtītas «Vikom Industry», taču šis uzņēmums darbu veikšanai algojis apakšuzņēmumu. Kurš bijis būvkonstrukciju savienojumu autors, iesaistīto pušu viedokļi atšķiras - būvinženieris Ivars Sergets vairāk norāda «Vikom Industry» virzienā, kas savukārt savu atbildību noliedz.

«Vikom Industry» reģistrēts 2008.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 2846 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Vladislavs Podgurskis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu