LAD sāk pieņemt projektus ar lauksaimniecību nesaistīto aktivitāšu finansējumam

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/lorenkerns

No šodienas līdz 18.jūlijam ir iespējams iesniegt projektus finansējuma saņemšanai Lauku atbalsta dienesta (LAD) apakšpasākumā «Atbalsts ieguldījumiem ar lauksaimniecību nesaistītu darbību radīšanā un attīstīšanā.»

Finansējumu iespējams saņemt vairākām aktivitātēm - «Ar lauksaimniecību nesaistītu darbību attīstība» un «Ar lauksaimniecību nesaistītu saimniecisko darbību dažādošana», kā arī «Tūrisma aktivitāšu veicināšana». Kopumā pieejams finansējums 21,99 miljonu eiro apmērā.

Finansējums ir sadalīts pēc reģionalizācijas principa.

Pasākuma mērķis ir veicināt ar lauksaimniecību nesaistītu saimniecisko darbību un nodarbinātību lauku teritorijā, kā arī dažādot ar lauksaimniecību nesaistītas aktivitātes, lai attīstītu alternatīvus ienākumu avotus un palielinātu ienākumu līmeni lauku reģionos.

Projekti jāiesniedz, izmantojot LAD Elektroniskās pieteikšanās sistēmu.

Projekta iesnieguma veidlapas, plašāka informācija par pieejamo finansējumu katram reģionam, kā arī nosacījumi atbalsta saņemšanai, ir pieejami mājaslapā «www.lad.gov.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu