Viļņā un Tallinā degvielas cenas turpina kristies, Rīgā joprojām nemainās (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Arī aizvadītajā darba nedēļā Viļņā un Tallinā samazinājušās degvielas cenas, taču Rīgā tās jau trešo nedēļu bijušas stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Pēc cenu krituma Tallinā dārgākais 95.markas benzīns šajā nedēļā bija nopērkams Rīgā, seko Tallina, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā degvielas cenas «Circle K» degvielas uzpildes stacijās arī šonedēļ nav mainījušās, un 95.markas benzīns maksāja 1,342 eiro, bet dīzeļdegviela – 1,262 eiro par litru.

Taču Viļņā 95.markas benzīna cena sarukusi par 0,1% un bija 1,295 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritusies par 0,2% - līdz 1,213 eiro par litru. Jāatzīmē, ka Viļņā degvielas cenas samazinājušās ceturto nedēļu pēc kārtas.

Savukārt Tallinā, kur degvielas cenu kritums vērojams jau otro nedēļu, «Circle K» degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena sarukusi par 3,9% - līdz 1,319 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājusies par 4,1% un bija 1,269 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā šajā nedēļā pieaugusi par 3,9%, sasniedzot 0,529 eiro par litru. Vienlaikus Tallinā tā arī šajā nedēļā nav mainījusies un bija 0,649 eiro patr litru, bet Viļņā tā samazinājusies par 0,7% - līdz 0,59 eiro par litru.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu