«Carguru» autoparks papildināts ar 30 jauniem auto

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens /LETA

Īslaicīgās autonomas pakalpojuma «Carguru» autoparks papildināts ar 30 jaunām «Toyota» hibrīdautomašīnām, informēja «Caruguru» īpašnieces SIA «Slyfox» pārstāvji.

Automašīnas iegādātas sadarbībā ar uzņēmumu SIA «Amserv Motors».

«Carguru» iegādāto automašīnu vidū ir 15 «Toyota Auris», 10 «Toyota Yaris» un pieciem «Toyota C-HR» hibrīdmodeļi, tādējādi uzņēmuma autoparks paplašināts līdz 60 spēkratiem. Visas automašīnas aprīkotas ar jaunākajām drošības un vadāmības sistēmām, kā arī atpakaļskata videokamerām, kas būtiski atvieglo auto novietošanu stāvvietā.

Jaunās «Toyota» automašīnas tiks piedāvātas visās «Carguru» auto koplietošanas stāvvietās, kas izvietotas galvenokārt Rīgas centrā, pie klientu iecienītākajiem tirdzniecības centriem un arī mikrorajonos – Āgenskalnā, Purvciemā, Mežciemā, Ziepniekkalnā un VEF rajonā. Tāpat jūlijā plānots pakāpeniski palielināt «Carguru» stāvvietu skaitu.

«Slyfox» valdes loceklis Vladimirs Reskājs norādīja, ka pieprasījums pēc auto koplietošanas pakalpojuma aug arvien straujāk, tāpēc bija nepieciešams paplašināt autoparku. «Gada laikā pakalpojumu izmantojuši vairāk nekā 7000 klientu, veiktas ap 30 000 auto nomas gadā,» uzsvēra Reskājs.

«Carguru» ir automašīnu koplietošanas pakalpojums, kas nodrošina īslaicīgu automašīnas nomu, maksājot tikai par auto lietošanas laiku. Auto lietošanas maksā iekļauta gan degviela, gan nodokļi, atzīmētās stāvvietas un citi ar auto lietošanu saistīti izdevumi.

Lai izmantotu «Carguru», jābūt vismaz 21 gadu vecam ar divu gadu stāžu, kā arī derīgu autovadītāja apliecību. Reģistrējoties pakalpojumam, vadītājam jāsniedz ziņas par sevi - vārds uzvārds, telefons, vadītāja apliecības foto un citi parametri. Ja tie atbilst, vadītājs saņem piekļuvi sistēmai.

Pakalpojuma izmantošanai nepieciešams telefonā lejupielādēt «Carguru» mobilo aplikāciju. Tā ir pieejama «Android» un «iOS» sistēmu lietotājiem.

Kā liecina «Firmas.lv» informācija, «Slyfox» dibināta 2016.gada 14.oktobrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 42 000 eiro, un tas pieder Reskājam (40,03%), Vilnim Lovnikam (40,03%), Vadimam Reskājam (9,97%) un SIA «Eurotrail» (9,97%), kuras vienīgais īpašnieks ir Kaspars Viškints. «Slyfox» apgrozījums 2017.gadā bija 45 938 eiro, bet tā zaudējumi bija 167 485 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu