«Paulig Coffee Latvia» apgrozījums pērn samazinājās par 10,1%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Kafijas, tējas, kakao un garšvielu vairumtirgotājs «Paulig Coffee Latvia» pērn strādāja ar 2,494 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,1% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas zaudējumi pieauga trīs reizes un bija 195 766 eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Vadības ziņojumā minēts, ka pērn, janvārī, «Paulig Coffee Latvia» likvidēja moduļu centru, jo kvalitatīvai darbībai bija nepieciešams pārāk liels cilvēkresursu skaits un peļņa bija salīdzinoši maza. Tāpat «Paulig Coffee Latvia» pabeidza vadības komandas restrukturizāciju, kas pozitīvi ietekmēja kopējo finanšu rezultātu. Kompānija turpināja investēt kafijas aparātu iegādē.

Kā nākotnes perspektīvas «Paulig Coffee Latvia» vadība norāda pilnveidot un uzlabot darbību, ieviešot procesus, kas palīdzētu uzraudzīt nodaļu darbu. Tāpat plāno pārskatīt un ieviest īstermiņa un ilgtermiņa stratēģiju, kas palielinātu pārdošanas apmērus, kā arī ieviest «Paulig» kafijas zīmola jauno brendingu un produktus Latvijā, lai veicinātu zīmola atpazīstamību.

«Paulig Coffee Latvia» reģistrēts 2000.gada jūlijā, un tā pamatkapitāls ir 10 290 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Igaunijā reģistrētais uzņēmums «Paulig Coffee Estonia».

2016.gadā kompānija strādāja ar 2,777 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 32,3% vairāk nekā 2015.gadā, bet zaudējumi samazinājās četras reizes un bija 65 186 eiro.

Kompānijas pamatdarbība ir kafijas, tējas un šokolādes vairumtirdzniecība un kafijas aparātu tirdzniecība, īre un apkalpošana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu