Rīgā viesojas elitāra ebreju privātskola no ASV

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau 30. novembrī Rīgā viesosies Glens Drū (Glenn Drew), elitārās ebreju privātskolas American Hebrew Academy (ASV) direktors. Tikšanās laikā viņš iepazīstinās interesentus ar izglītības priekšrocībām šajā skolā, tās filosofiju un ebreju tradīciju organisku iekļaušanu skolas ikdienā.

Vairāk informācijas par semināru meklējiet personalizētas izglītības kompānijas egoPERFECTUS mājaslapā.

Uzziniet vairāk

Privātskolas visā pasaulē tiek uzskatītas par vislabāko iespēju sniegt bērniem un jauniešiem strauju akadēmisko un personīgo izaugsmi. Taču blakus plaša profila skolām pastāv specializētas vidusskolas dažādām bērnu grupām. Viena no šādām specializētajām skolām ir American Hebrew Academy (Amerikāņu ebreju vidusskola) – privātskola ar augstiem akadēmiskajiem standartiem, ieguldījumu bērnu personības attīstībā, kā arī lepnumu par savām ebreju tradīcijām un šīs kultūras vietu pasaules kontekstā.

Foto: Publicitātes foto

American Hebrew Academy ir vienīgā ebreju privātskola-pansija pasaulē. Skola atrodas skaistā un plašā teritorijā krāšņa ezera krastā ASV Ziemeļkarolīnas štatā. Uz tās akadēmisko kvalitāti norāda prestižo universitāšu saraksts, kurās iestājas šīs skolas absolventi – tajā skaitā Harvard University, Princeton University, Duke University un citas.

Kāpēc izvēlēties mācības American Hebrew Academy?

Privātskolā iegūtai izglītībai ir daudz priekšrocību ne tikai akadēmiskās kvalitātes ziņā, bet arī skolēnu personības attīstībā. Šādas skolas bērni daudz agrāk iemācās patstāvību, atbildību, mērķtiecību un apgūst spēju paši pieņemt lēmumus, attīsta jaunus hobijus un kļūst par nākotnes līderiem. Vienlaikus šī attīstība notiek drošā, atbalstošā un motivējošā vidē.

American Hebrew Academy atrodas ļoti skaistā vietā pie ezera, nedaudz ārpus Grīnsboro (Greensboro) pilsētas, Ziemeļkarolīnas štatā. Atrašanās šādā vidē ļauj bērniem koncentrēties uz mācībām un ārpus stundu aktivitātēm. Arī vecākiem un pedagogiem tas nozīmē drošības sajūtu par bērnu labklājību.

Foto: Publicitātes foto

Katrā klasē American Hebrew Academy ir ne vairāk kā 12 bērnu, un šeit ir darīts viss iespējamais, lai nojauktu tipiskas skolas «zīmogu». Piemēram, mācību stundās skolēni ar skolotāju sēž pie viena apaļa galda. Tas veicina ne tikai savstarpējo komunikāciju, bet rada pozitīvu vidi diskusijām, viedokļu apmaiņai un cieņai vienam pret otru. Lai arī skolas apkārtējā vide ir ļoti droša, tās kampusā ir uzstādīta mūsdienīga apsardzes sistēma, kas bērniem nodrošina pilnīgu drošību. Arī ārpus mācību stundu laika skolas rezidencēs skolēniem tiek nodrošināta pastāvīga pieaugušo uzraudzība.

30. novembrī - tikšanās ar American Hebrew Academy skolas direktoru Glenu Drū

25 gadus nostrādājis kā veiksmīgs jurists, Glens Drū, skolas direktors kopš tās dibināšanas pirms 15 gadiem, nolēma veltīt sevi ebreju bērnu izglītībai. Viņa paša pieredze mācoties klasiskā ebreju skolā, nav bijusi pati veiksmīgākā, tāpēc, sasniedzot 13 gadu vecumu, viņš ir pārgājis mācīties parastā skolā. Tas ļāvis viņam iegūt plašu skatījumu uz pasauli un ebreju kultūras vietu tajā.

Nolēmis dibināt American Hebrew Academy, Glens Drū izpētīja prestižas un augstas kvalitātes privātskolas dažādās pasaules valstīs un paņēma no tām pašu veiksmīgāko pieredzi, kuru pārcēla uz jauno skolu. Šobrīd American Hebrew Academy atrodas starp labākajām privātskolām ASV ar augstiem skolēnu akadēmiskajiem rādītājiem. Lai arī skolā tiek rūpīgi koptas ebreju kultūras tradīcijas, tā ir atvērta arī jauniešiem, kuri nav paši cītīgākie ebreju tradīciju ievērotāji. Galvenais priekšnoteikums – atvērtība un interese par šo savas kultūras daļu.

30. novembrī plkst. 17:00 Glens Drū sadarbībā ar personalizētas izglītības kompāniju egoPERFECTUS aicina jūs apmeklēt tikšanos.

Tās laikā viņš iepazīstinās ar American Hebrew Academy, tās skatījumu un filosofiju, kā arī atbildēs uz jūs interesējošiem jautājumiem.

Foto: Publicitātes foto

Tikšanās laiks: 30. novembrī (ceturtdiena) plkst. 17:00.

Tikšanās vieta: Vaļņu iela 5, Vecrīga (kompānija egoPERFECTUS).

Ieeja pasākumā – bez maksas.

Vietu skaits ir ierobežots, tāpēc lūdzam obligāti iepriekš reģistrēties! Uzziniet vairāk informācijas un reģistrējieties:

tālrunis: +37167334428 vai +37129529995;

e-pasts: info@egoperfectus.lv.

Pasākuma valoda – angļu, ar pieejamu palīdzību latviešu un krievu valodās.

Uzziniet vairāk!

Personalizētās izglītības kompānija egoPERFECTUS piedāvā augstākās kvalitātes pakalpojumus ārzemju izglītības jomā (universitātes, skolas un koledžas visā pasaulē, nometnes ārzemēs, skolēnu apmaiņas programmas, valodu kursi ārzemēs pieaugušajiem), kā arī unikālu karjeras testu egoCOMPASS.

Unikāls karjeras tests egoCOMPASS

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu