«Ryanair» apbēdina pasažierus, kas plānoja no Eiropas lidot uz Ukrainu

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Īrijas zemo cenu aviokompānija «Ryanair» paziņojusi, ka atceļ plānus par lidojumu sākšanu uz Ukrainu, norādot, ka Kijevas Borispoles lidosta nav īstenojusi solījumus, kas tika izteikti plašākai sabiedrībai nezināmā «izaugsmes līgumā».

«Diemžēl Kijevas lidosta tā vietā ir izvēlējusies aizsargāt augsto cenu aviokompānijas, tostarp «Ukraine International Airlines»,» vēsta «Ryanair» komercdirektors Deivids O’Braiens.

«Ryanair» martā paziņoja, ka no 30.oktobra sāks darbību Ukrainā, piedāvājot lidojumus no Kijevas un Ļvovas uz galamērķiem Eiropā. Šī iecere paredzēja 15 lidojumus nedēļā veikt četros maršrutos no Lielbritānijas, Zviedrijas un Nīderlandes, kā arī septiņi jauni maršruti tika plānoti Ļvovai.

Šī plāna atcelšana izraisīs 400 darba vietu likvidēšanu, bet cilvēkiem, kuri jau iegādājušies biļetes, nauda tiks atmaksāta, norāda lidsabiedrība.

«Ryanair» skaidro, ka tagad aviokompānija koncentrēsies uz darbības attīstīšanu citās valstīs, tostarp Vācijā, Izraēlā un Polijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu