Saistībā ar skrejceļa rekonstrukciju slēgs Viļņas lidostu; «airBaltic» lidos uz Kauņu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

No šodienas Viļņas starptautiskā lidosta tiks slēgta saistībā ar skrejceļa rekonstrukcijas darbiem, paziņojis triju Lietuvas starptautisko lidostu operatorkompānijas «Lietuvos oro uostai» lidostu tīkla vadītājs Donāts Voveris.

Savukārt teju visi lidmašīnu reisi rekonstrukcijas laikā tiks pārcelti uz Kauņas lidostu, tostarp Latvijas nacionālās aviokompānijas «airBaltic» lidojumi.

Kā ziņots, Viļņas starptautiskā lidosta tiks slēgta uz 35 dienām, lai veiktu skrejceļa rekonstrukciju, kas uzticēta Latvijas ceļu būves uzņēmumam «A.C.B.» Paredzēts, ka lidosta atkal tiks atvērta satiksmei naktī uz 18.augustu.

Rekonstrukcijas darbu laikā uz Kauņu tiks pārcelti gandrīz visi lidmašīnu reisi, izņemot Īrijas zemo cenu aviokompānijas «Ryanair» lidojumus.

Atbilstoši provizoriskām aplēsēm uz Kauņu tiks pārcelti kopumā aptuveni 3100 reisu un 300 000 pasažieru. Līdztekus tam Kauņas lidosta šai laikā apkalpos arī 460 savus reisus un 75 000 pasažieru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu