Netiks izpildīti divi iepriekš plānotie «Ryanair» lidojumi starp Rīgu un Londonu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Šodien netiks izpildīti divi iepriekš plānotie Īrijas zemo cenu aviokompānijas «Ryanair» lidojumi uz un no Rīgas, aģentūrai LETA pavēstīja starptautiskajā lidostā «Rīga».

«Ryanair» atcēlis reisu Londona/Stansteda-Rīga ar plānoto ielidošanas laiku plkst.11.05 un Rīga-Londona/Stansteda ar plānoto izlidošanas laiku plkst.11.30. Par citiem atceltiem reisiem no un uz Rīgu aviokompānija lidostai «Rīga» līdz vakardienai nebija sniegusi informāciju.

«Lidostas Informācijas centrs saņem atsevišķus zvanus saistībā ar «Ryanair» paziņojumu par lidojumu atcelšanu, taču būtiski lielāku pasažieru interesi par «Ryanair» reisiem kā ikdienā nenovērojam,» pauda lidostā.

«Ryanair» 15.spetembrī paziņoja, ka nākamo sešu nedēļu laikā atcels 40 līdz 50 avioreisus dienā, lai tādā veidā uzlabotu precizitāti. Kopumā tiks atcelti 1680 līdz 2100 avioreisu. Lidsabiedrība atcels 40 līdz 50 reisu dienā, kas ir «mazāk nekā 2%» no tās lidojumu skaita, lai risinātu problēmas, ko izraisa lidojumu kontroles kavēšanās un streiki, slikti laikapstākļi, kā arī izmaiņas darbinieku brīvdienu grafikos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu