600 000 cilvēku paraksta petīciju pret «Uber» licences atņemšanu Londonā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vairāk nekā 600 000 cilvēku līdz svētdienai parakstījuši petīciju, kurā Londonas transporta sistēmas operators «Transport for London» tiek aicināts atcelt lēmumu, kas paredz neatjaunot ASV kopbraukšanas pakalpojumu kompānijas «Uber» darbības licenci pilsētā pēc tās termiņa beigām 30.septembrī.

Piektdien pieņemtais lēmums atņemt «Uber» darbības licenci «ietekmē ievērojama skaita godīgu un smagi strādājošu autovadītāju reālo dzīvi, un tas demonstrētu pasaulei to, ka Londona nemaz nav atvērta un ir slēgta novatoriskiem uzņēmumiem,» teikts petīcijā.

«Transport for London» piektdien paziņoja, ka «Uber» darbība Londonā raisījusi bažas par drošību.

««Uber» rīcība un darbība demonstrē korporatīvās atbildības trūkumu saistībā ar vairākiem jautājumiem, kas rada riskus sabiedrības drošībai,» teikts «Transport for London» paziņojumā.

Petīcija interneta vietnē «change.org» norāda, ka «Uber» sniedz drošus, uzticamus un cenu ziņā pieejamus pakalpojumus un šo pakalpojumu lietotāji būtu pārsteigti par lieguma noteikšanu.

Likumdošana paredz, ka «Uber» ir 21 diena laika, lai iesniegtu apelāciju pret šo lēmumu, un uzņēmums jau paziņojis, ka plāno to darīt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu