«Ryanair» krīzes karstumā izsludina lēto biļešu akciju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aviokompānija «Ryanair» neilgi pēc paziņojuma par vairāk nekā 2000 reisu atcelšanu izsludinājusi vērienīgu lēto biļešu akciju, kas attiecas uz reisiem no Īrijas. Nesenā krīze sagādāja neērtības apmēram 400 000 pasažieru.

«Ryanair» mājaslapā tiek reklamēts viens miljons akcijas biļešu, kuru cenas sākas ar 9,99 eiro. Atlaides galvenokārt attiecas uz lidojumiem no Īrijas uz Lielbritāniju, taču pieejami arī galamērķi Vācijā, Francijā un Ivisā. Biļetes pieejamas uz reisiem no šā gada oktobra līdz 2018.gada februārim.

Portāls «The Independent» norāda, ka «Ryanair» mājaslapā atrodamas vēl lētākas aviobiļetes uz oktobra reisiem - ap pieciem eiro.

Lidojumiem uz un no Rīgas gan būtiskas atlaides piedāvātas netiek.

Kā ziņots, «Ryanair» darbinieku trūkuma un nepareizi saplānotu atvaļinājumu dēļ nācās atcelt vairāk nekā 2000 lidojumus. Kompānijas vadītājs Maikls O'Līrijs pagājušonedēļ paziņoja, ka gatavojoties steidzīgi pieņemt darbā 125 jaunus pilotus. Viņš gan noliedza medijos izskanējušās baumas, ka aviokompānija «Norwegian Air» esot aizvilinājusi no «Ryanair» 140 pilotus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu