«Ryanair» krīze: cietušie pasažieri tiek pie atvainošanās un € 40 kupona

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Aviokompānijas «Ryanair» pasažieri, ko skārusi vairāk nekā 2000 reisu atcelšana, saņēmuši uzņēmuma vadītāja Maikla O'Līrija parakstītu atvainošanās e-pastu un 40 eiro atlaidi nākamajam lidojumam, vēsta portāls «The Independent».

«Mēs vēlamies no sirds atvainoties par sagādātajām neērtībām,» teikts O'Līrija vārdā izsūtītajā paziņojumā. Vēstulē norādīts, ka pagājušās nedēļas laikā kompānija atdevusi par biļetēm samaksāto naudu 97% no 315 000 klientu, kuru reisi tika atcelti.

40 eiro atlaide piešķirta par katru pasažieri. Taču kuponam noteikti dažādi ierobežojumi. Atlaidi var izmantot tikai līdz oktobra beigām, pasūtot biļetes uz reisiem līdz 20.martam - tātad pirms Lieldienu brīvdienām, kas aviosabiedrībām ir noslogots laiks.

Arī tiem, kas plāno kuponu izmantot Ziemassvētku un Jaungada ceļojumiem, nāksies vilties, jo atlaidi nevarēs izmantot lidojumiem no 20.decembra līdz 7.janvārim.

«Varat būt droši, ka neatkārtosies pagājušonedēļ pieredzētā reisu atcelšana, kas bija saistīta ar plānošanas problēmām,» cietušos pasažierus mierina O'Līrijs.

«Ryanair» sola līdz piektdienai, 29.septembrim, izsūtīt kuponus visiem cietušajiem pasažieriem. Tiem, kuri biļetes iegādājušies ar aģentu starpniecību, jāvēršas pie sava aģenta, jo kuponi nosūtīti uz rezervācijās norādītajām e-pasta adresēm.

Kā ziņots, «Ryanair» darbinieku trūkuma un nepareizi saplānotu atvaļinājumu dēļ nācās atcelt vairāk nekā 2000 lidojumu. Kompānijas vadītājs Maikls O'Līrijs pagājušonedēļ paziņoja, ka gatavojoties steidzīgi pieņemt darbā 125 jaunus pilotus. Viņš gan noliedza medijos izskanējušās baumas, ka aviokompānija «Norwegian Air» esot aizvilinājusi no «Ryanair» 140 pilotus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu