«Ryanair» piesola pilotiem labākas algas

TVNET/SKY
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Īrijas zemo ceno lidsabiedrības «Ryanair» vadītājs Maikls O'Līrijs vērsies pie kompānijā strādājošajiem pilotiem, lūdzot nepamest darbu un piedāvājot labāku algu, ziņo raidorganizācija SKY.

«Ryanair» pilotu trūkuma dēļ nācās atcelt tūkstošiem lidojumu vairāku mēnešu garumā. Izmaiņas skāra vairāk nekā 700 000 pasažieru, norāda SKY.

O'Līrijs palikušajiem pilotiem izsūtījis vēstuli, kurā sola pacelt algu, «produktivitātes/lojalitātes piemaksu» un labāku darba līgumu. Viņš arī aicina pilotus nepamest «Ryanair», lai pievienotos «mazāk finansiāli stabilām lidsabiedrībām vai tādām, kurām «Brexit» būs izaicinājums».

Vēstulē ir arī sadaļa ar nosaukumu «Ko mēs varam mācīties no šīs kļūdas», ziņo portāls «TheJournal.ie», kas pilotiem izsūtīto vēstuli pārpublicēja.

O'Līrijs pilotiem par palikšanu sola 12 000 eiro piemaksu un sola, ka varot piedāvāt labāku algu nekā konkurējošās aviokompānijas.

«Ryanair» vadītājs iepriekš publiski noliedza ziņas, ka konkurents «Norwegian Air» pārvilinājis vairāk nekā simt «Ryanair» pilotu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu