Baltijas valstu kopuzņēmumam «RB Rail» iecelta jauna padome

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Baltijas valstu kopuzņēmumam AS «RB Rail» iecelta jauna padome, pavēstīja kompānijas pārstāvji.

Tostarp Lietuvas «Rail Baltica Statyba» pārstāvja Stepona Šaltmera (Steponas Šaltmeris) vietā padomē iecelts Arenijus Jackus (Arenijus Jackus).

«RB Rail» padomē darbu turpinās AS «Latvijas dzelzceļš» prezidents Edvīns Bērziņš un «Latvijas dzelzceļa» juridiskās direktores vietniece administratīvajos jautājumos Vineta Rudzīte, «Rail Baltic Estonia» padomes loceklis Anti Mopels (Anti Moppel), «Rail Baltic Estonia» vadītājs Indreks Oravs (Indrek Orav), «Rail Baltica Statyba» izpilddirektors Karolis Sankovskis (Karolis Sankovski) un «Lietuvos geležinkeliai» «Rail Baltica» koordinācijas departamenta direktors Jackus.

Baltijas valstu kopuzņēmuma padome sastāv no sešiem locekļiem - katrs akcionārs izvirza divus no tiem. Padomes locekļi tiek iecelti uz trim gadiem.

«RB Rail» ir daudznacionāls Igaunijas, Latvijas un Lietuvas kopuzņēmums, kas tika izveidots, lai īstenotu «Rail Baltica» projektu. «RB Rail» centrālais projekta koordinators. Tā galvenie uzdevumi ir dzelzceļa projekta izstrāde, būvniecība un mārketinga aktivitāšu realizācija. Projekts paredz izbūvēt ātrvilciena dzelzceļa līnijas infrastruktūru no Tallinas līdz Lietuvas/Polijas robežai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu