Vecgada vakarā un Jaungada naktī «Taxify» piemēros paaugstināto tarifu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ints Kalnins / Reuters

Vecgada vakarā un Jaungada naktī taksometru izsaukšanas servisa «Taxify» visiem braucieniem tiks piemērots paaugstināts tarifs, apstiprināja «Taxify» vadītājs Latvijā Juris Krūmiņš.

Tie atbildīs Rīgas domes saistošajos noteikumos noteiktajiem taksometru maksimālajiem tarifiem - 2,13 eiro par iekāpšanu, 71 cents par kilometru un 14 centi par minūti.

Ikdienā iekāpšana «Taxify» servisa taksometrā maksā 71 centu, par kilometru jāmaksā 36 centi, bet par minūti jāmaksā 13 centi.

Kā skaidroja Krūmiņš, paaugstināti tarifi nozīmē, ka «Taxify» servisam pieslēgsies vairāk vadītāju. Tāpēc «Taxify» varēs nodrošināt braucienus vairāk cilvēkiem, vienlaikus dodot iespēju vadītājiem nopelnīt mazliet vairāk nekā ikdienā.

«Šajā laikā pieprasījums var pieaugt pat 14 reizes, salīdzinot ar ikdienu. Tarifs nepārsniedz Rīgas domes noteikumos pieļauto,» uzsvēra Krūmiņš.

2013.gadā izveidotā «Taxify» ir Igaunijā radīta taksometru izsaukšanas lietotne, kas Rīgā darbojas kopš 2014.gada septembra. Kopumā kompānija darbojas vairāk nekā 20 valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu